Όροι Χρήσης

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή) :
Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις πόλεις της Ελλάδας ανεξαρτήτου βάρους και είναι ΔΩΡΕΑΝ σε προϊόντα χωρίς έκπτωση.

2. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας στην Δημητρίου Γούναρη 26,

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε

 1. i) ΕΘΝΗΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  ii) ALPHA BANK

iii) EUROBANK

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2310 239589
Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

 

Παραγγελία / Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής

Ολοκλήρωση παραγγελιάς :

Με το που καταχωρείτε την παραγγελία θα σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελιάς σας.

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης :

Ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησης σας με την οποία το laskarifashion δε συνεργάζεται τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το πελάτη.

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση :

Για παραγγελίες άνω των 50 € τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες έως και 50 € το κόστος διαμορφώνεται στα 3 €.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

1. Εντός καταστήματος

Εάν έρθετε στο κατάστημα μας για αντικατάσταση θα λάβετε αντικατάσταση προϊόντος με οποιαδήποτε άλλο είδος ή μάρκα προϊόντος (συμβουλευτείτε πρώτα τις «Προϋποθέσεις Επιστροφής» παρακάτω). Διαθέτουμε πολύ μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων εντός καταστήματος (τηλεφωνήστε μας για να σας ενημερώσουμε).

2. Ταχυδρομικα

Αντικαταστούμε το προϊόν, με δική μας χρέωση αποστολής και επιστροφή των εξόδων αποστολής σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό :

 1. εάν σας στείλαμε λάθος είδος σε σχέση με την παραγγελία σας, θα σας στείλουμε αυτό που παραγγείλατε ειδάλλως αν δεν υπάρχει πλέον μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων ή να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο προϊόν ίδιας η μεγαλύτερης αξίας.
 2. εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό (αν και πάντα ελέγχουμε το προϊόν πριν το ταχυδρομήσουμε). Ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με άλλο πανομοιότυπο στο ίδιο μέγεθος. Θα σας σταλεί άμεσα (δηλαδή εντός μερικών ημερών).

Αλλάζουμε το προϊόν

 1. εάν δεν σας κάνει το μέγεθος ή δεν σας ικανοποιεί το ρούχο. Θα σας αλλάξουμε το προϊόν με οποιαδήποτε άλλο μέγεθος ή μάρκα προϊόντος που επιθυμείτε. Η χρέωση επιστροφής του βαρύνει τον πελάτη.
 2. εάν θέλετε αλλαγή με ένα άλλο είδος/μέγεθος/χρώμα, τότε μας ενημερώνετε για την επιλογή επιστροφής.

Προϋποθέσεις Επιστροφής
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους

 1. σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του laskarifashion σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε.
 2. σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε δεκα 10 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος που μας καταβάλατε σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα του laskarifashion.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις :

 1. επικοινωνήσετε εντός 2 εργάσιμων ημερών με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα
 2. σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός 10 ημερών με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα ή υπαναχώρησης εντός 10 ημερών σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί
 3. το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται όταν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν. Μπορείτε να καλέστε στο (+30) 2310 239589 ή να αποστείλετε email στο info@laskarifashion.com

 

Το www.laskarifashion.com είναι η ηλεκτρονική σελίδα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της επιχείρησης «laskarifashion» και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, Δημητρίου Γούναρη 26, στην Ελλάδα.

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ

 1. To laskarifashion διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του2. Παρεχόμενες πληροφορίες & ΠροϊόνταΤο laskarifashion δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της                   www.laskarifashion.com, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

 1. Η ηλεκτρονική σελίδα www.laskarifashion.com δεν φέρει ουδεμία εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
  2. Η επιχείρηση δεν ευθύνεται σε περίπτωση που από λόγους ανωτέρας βίας καθίσταται ανέφικτη η εκτέλεση παραγγελίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 1. Τηλεφωνική παραγγελία στα τηλέφωνα της επιχείρησης : (+30) 2310 239589
 2. Αποστέλλοντας mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Δημητρίου Γούναρη 26.

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους :

 1. Το προϊόν που παραγγείλατε έχει καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για εναλλακτικές λύσεις.
 2. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
 3. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.